Artikler

Nyttig lesestoff for deg som skal gi ut bok

Kurs i intuitiv skrivning 11-12 november

kurs i intuitiv skrivning

Ønsker du å lære deg intuitiv skriving? Hold av helgen 11 og 12 november. Stiora Forlag / Reklamebanken i samarbeid med Monica Evaldsdatter Dahlskjær holder kurs i Intuitiv skriving i Reklamebanken/ Stiora Forlags lokaler på Stjørdal.

Hva er intuitiv skrivning?

Det kan høres så lett ut å bare koble seg til intuisjonen og la den flyte. La orden strømme fra et inspirert sted utenfor din bevisste tanke. Det er ikke alltid like lett. Hvordan gjør jeg, hva gjør jeg, og gjør jeg det riktig? Monica har alltid skrevet på denne måten og har utviklet dette kurset for å lære akkurat DEG det samme. Når du kobler deg til inspirasjonen kan du oppnå en intuitiv flyt av ord mens du skriver. Inspirasjonen kan komme fra deg selv, fra din indre visdom, sjelen. Du kan også koble deg til det som er utenfor deg selv, den kollektive bevisstheten, (Akhasha arkivet) eller andre bevisstheter som vil utrykke seg gjennom ord og tanke. Tenk om det var mulig å kunne koble seg til en eller annen forfatter på andre siden og bare ta imot? Høres det ut som utopi? Kursholderen selv har latt seg inspirere fra andre siden og «tatt ned» vakre ord, dikt og historier i både dikteres og berømtheters ånd. Det er mulig når man vet hvordan.
Når du oppnår en tilstand av kontakt der ordene bare strømmer og du skriver uten å tenke, uten å bedømme underveis, da skriver du helt intuitivt.

Hva kan du bruke Intuitiv skriving til?

  • Du kan bruke intuitiv skriving til å bli bedre kjent med deg selv, få til en dialog med din egen underbevissthet.
  • Ta telepatisk diktat fra din egen indre visdom, høyere visdom eller fra andre siden. (Må ikke forveksles med automatskrift)
  • Terapeutisk bruk; Til bearbeidelse av smertefulle hendelser, følelser og tanker. Få en dypere og bedre forståelse slik at det kan frigjøres.
  • Om drømmer om å skrive, uansett om det er artikler, dikt, noveller, romaner osv., kan intuitiv skriving virkelig løfte dimensjonen i både språket og innholdet i skrivingen din.

Kursholderen har opplevd at energien fra avdøde forfattere kan inspirerer henne;

«Jeg satt ved vannkanten og mediterte, da hørte jeg en kvinne si «Haldis Moren Vesaas», som hun presenterte seg, så hørte jeg hun sa «Glitrande små bølgjer». så kom diktet i sin helhet. Jeg skriver sjelden på Nynorsk, bare når diktene kommer i den formen, og jeg kjenner ikke Haldis Moren Vesaas sitt forfatterskap veldig godt, men en som gjør det, fortalte meg at diktet var helt i hennes ånd.»

Det var dette diktet som kom:

Skimmer

Glitrande små bølgjer
Skimrar i soli sine ljose kjærteikn
Dei klukkar og ler imot meg
Innhyllar meg i mjuk ljod

Eg sit i einsomhet og ser
Open for alt ikring
inviterar synet inn
forbi mi inste grind

Bylgjene helser meg med sin ljos- dans
Glad for at akkurat eg sit her
Sjølv om eg er trist
Det finst noko vakkert i alt
Sjelefred og, fortel dei
Eg må berre tillata meg og sjå
Om eg berre let meg sjølv dansa,
saman med dei no,
bylgjane

Let meg døpa i Ljos-skimmeret
Klukka og le litt med dei
Vil eg forstå
og gledja meg meir
over livet

Les mer om kursholder Monica Evaldsdatter Dahlskjær her, og med deg på kurset, begrenset antall plasser;

Kanskje er du også interessert i...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Planer om bokutgivelse?

Ta kontakt for uforpliktende samtale

Ta kontakt