Trykkeritjenester

Trykking

Vi har avtaler med gode og seriøse trykkerier, slik at du får en god deal på trykking av dine bøker, og at sluttresultatet blir bra

Det er mange hensyn å ta i forbindelse med trykking av en bok. Pris er selvsagt en viktig faktor, men også kvalitet, transport og kanskje også samfunnsmessige forhold. Vi har ganske nylig gått gjennom en global pandemi, som påvirket både produksjon og transport. Da er det fint å ha partnere som har lang erfaring i å finne løsninger når nye situasjoner oppstår.

01

Avtalte priser

Vi gir deg et skriftlig, bindende tilbud så du vet hvilke kostnader du har å forholde deg til, og alle eventuelle forandringer underveis blir avtalt på forhånd. Vi passer på alle deler under produksjonen og holder deg orientert. Og du er selv med på å sette dine krav og standarer!

02

Betingelser

Stiora forlag tilbyr å designe, produsere og markedsføre din bok etter avtalte satser. Når vi har gått gjennom dine behov så får du et tilbud. Vi skal ikke ha noen fortjeneste eller kommisjon av ditt salg, så jo mer du klarer å selge, jo mer sitter du igjen med selv!

Vår lange erfaring med trykkerier i inn og utland kommer deg til gode

Ann-Kristin Sollihaug

Kundekonsulent

Planer om bokutgivelse?

Ta kontakt for uforpliktende samtale

Ta kontakt