Marketing

Ok, så du har endelig fått ferdig boken din, hva nå? Stort eller lite opplag, så vil du nok merke at boken ikke selger seg selv. Stiora forlag har verktøyene og kompetansen du trenger for å nå ut med boken din til et publikum utenom slekt og venner.

Annonsering

Vi kan utforme og formidle profesjonelle annonser for aviser og trykksaker som får fram ditt budskap. Annonsering på nett som sosiale medier og Google er ofte rimeligere, men det er ikke alltid like lett å forstå disse løsningene. Vi har lang erfaring i utforming og kjøring av slike kampanjer

Presseskriv

Send et presseskriv til pressen, lokal eller riks uti fra hva som passer din bok best. Fagpresse, både på trykk og på nett må du også ta med i betraktning, samt interesseorganisasjoner innen for det feltet du skriver om. Usikker på hvordan du setter opp met presseskriv? Vi hjelper deg!

Sosiale medier

Sørg for å dele nyheten om din utgivelse på de sosiale mediene du har konto på, og få venner til å dele nyheten. Sørg for en spennende tekst og et godt bilde eller en filmsnutt. Dette kan vi hjelpe deg med. Kanskje er det lurt å opprette en egen side eller gruppe for din utgivelse?

Nettside/landingside

Vi har lang kompetanse i å sette opp nettsider, landingssider og nettbutikker. Dette er et fint supplement til annonser og postinger i sosiale medier Med våre løsninger blir din bok tilgjengelig for hele verden på nett, og om ønskelig kan kjøpes med et klikk. Spør oss om råd!

SEO

SEO, eller søkemotoroptimalisering er ofte et “must” for nettsider og landingssider for å bli funnet på søkemotorene i mylderet av informasjon. Vi har verktøyene og kunnskapen og kan bistå deg med dette!

Nettside/landingside

Vi har lang kompetanse i å sette opp nettsider, landingssider og nettbutikker. Med våre løsninger blir din bok tilgjengelig for hele verden på nett, og om ønskelig kan kjøpes med et klikk

Vi har verktøyene du trenger for å nå ut med din bok

Frode Håkonsen

Marketing/Digitale løsninger

Planer om bokutgivelse?

Ta kontakt for uforpliktende samtale

Ta kontakt