Taxisjåføren som begikk krimbok

Taxisjåføren som begikk krimbok

Kunde

Kjetil Utne

Dato

August 2023

Vi gjorde

Design, produksjon, forlagstjenester

Krimdebutant

Kjetil Utne har i mange år kjørt taxi i Trondheim, og har helt sikkert opplevd mye spennende og merkelig på disse årene. I tillegg har han bakgrunn som FN-soldat i Libanon, er lokalpolitiker og sterkt engasjert i en barnerett organisasjon (CWC) i India. Kjetil syklet faktisk fra Trondheim til India i 2018 for å skape blest om barns rett til å bli hørt og samle inn penger til dem. Overskuddet fra “Taxi” skal også gå til humanitære prosjekter via hans egen organisasjon C4C, så ved å kjøpe boka, så støtter du er god sak i tillegg.

Boka har blitt en spennende fortelling som veksler i fortid og nåtid, og tar deg fra Trondheim til midt-østen og er innom temaene menneskesmuling og illegal handel med kunst og antikviteter.

Produksjon

Kjetil hadde et kunstverk kjøpt fra en indisk kunstner som han ønsket skulle danne grunnlaget for omslaget på sin første krimbok – som har fått tittelen “Taxi”.

Boken ble produsert i softcover og er trykt med 100g Munken Cream, og fontene er Vollkorn og Special Elite.

Hvert kapittel er markert tydelig på egen side med en røff font for å skape luft.

Markedsføring

Kjetil har allerede vært ganske aktiv med å informere media om boka, han har blitt intervjuet av NRK Radio og Nea Radio, og etterhvert blir det også intervju i Adressa.

Han har også, på egent initiativ blitt bokbadet av Marvin Wiseth på Litteraturhuset i Trondheim, hvor det ble lagt til innlegg om menneskesmugling og illegal handel av antikviteter, som er tema i krimboka.

Du kan kjøpe boka her; https://forlagetmarvin.no/produkt/taxi/https://forlagetmarvin.no/produkt/taxi/, eller på forfatterens egen Spleis-side.

Forrige utgivelse

Flott diktbok med fotografier

Neste utgivelse

Bli glad i deg selv-bok

Planer om bokutgivelse?

Ta kontakt for uforpliktende samtale

Ta kontakt